Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ΑΑΔΕ - Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων υποχρεωτικά από 1.1.2020

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/40476

Έρχεται ΦΠΑ 13% σε εστίαση και τρόφιμα – Που θα μειωθούν οι τιμές

Στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13% και η μετάταξη όλων των τροφίμων από τον συντελεστή 24% στον συντελεστή 13% αναμένεται να οδηγήσει στη μείωση των λιανικών τιμών και στη βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13% οδηγεί αυτόματα σε μειώσεις στα εξής: Link

HO.RE.CA 2019 συμμετοχή PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 

 

H  PC CΕΝΤΕR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia.com.gr στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 14η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε  8 – 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα η οποία παρουσίασε στο κοινό προγράμματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων καθώς ταμειακά συστήματα POS,ζυγαριές

 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου

 HO.RE.CA 2018 συμμετοχή PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

H  PC CΕΝΤΕR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia.com.gr στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 13η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε  9 – 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα η οποία παρουσίασε στο κοινό προγράμματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων καθώς ταμειακά συστήματα POS,ζυγαριές,καταμετρητές χαρτονομισμάτων καθώς και ένα νέο μοντέλο ταμειακής μηχανής

 

 Πόλο έλξης αποτέλεσε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της texnognosia για τους επισκέπτες, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, παρέχοντας επιπλέον εξειδικευμένες δυνατότητες στις εταιρίες εστίασης, όπως Delivery με αναγνώριση κλήσης.

 

 

 

Η PC CΕΝΤΕR  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, σαν εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia διαθέτει και υποστηρίζει προγράμματα και ταμειακά συστήματα που καλύπτουν επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας όπως: καταστήματα λιανικής (mini market, παντοπωλεία, περίπτερα κ.ά), αρτοζαχαροπλαστεία, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής αλλά και τον χώρο της εστίασης (café,restornart,bar κ.ά) με ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας και παρακολούθησης του delivery.

Η εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής και δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες της!

 

 

Image Gallery

 PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Συμμετέχουμε στη HORECA 2018

 Σας περιμένουμε στην έκθεση

HORECA 2018 Hall 1, Stand C32 περίπτερο ΤΕΧΝΟΓΩΣΙΑ \

Link Mag24

H PC CENTER Πληροφορική  συμμετέχει για 3η φορά στη HO.RE.CA, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου για τα ξενοδοχεία και τους χώρους εστίασης. Σας περιμένουμε για να δείτε από κοντά ότι πιο νέο υπάρχει σε Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας ,ταμειακές μηχανέςPOS και ότι θέλετε στη μηχανογράφηση της επιχείρηση σας. 

Η εταιρία PC CENTER Πληροφορική  είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Φθιώτιδος της εταιρίας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ παρουσίαζει στο κοινό φορολογικά ταμειακά συστήματα και ανανεωμένα προγράμματα παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων, σε προσιτές τιμές. 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δούνε στην πράξη, λειτουργικές προτάσεις, που ταιριάζουν σε κάθε είδους επιχείρηση και να ενημερωθούν για επαγγελματικές λύσεις και τα συστήματα γραφείου ώστε  να κάνουν τη δουλειά τους  πιο εύκολη

Image Gallery

Μπεσίρη 'Εφη

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΟΣ-ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ DDS,M.Sc-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Βύρωνος 23 Λαμία Τηλ.2231304814

Μπεσίρη ΈφηΜια σύγχρονη οδοντιατρική κλινική άνοιξε στη Λάμια με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρία PC CENTER ανέλαβε όλη την δικτύωση του την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείς και οδοντιατρικού προγράμματος για την σωστή μηχανογραφηση. Τα μηχανήματα όπως υπολογιστές,οθόνες,εκτυπωτές άλλα και τα περιφερειακά διαλέχτηκαν με αυτό τον τρόπο για να δένουν ομοιόμορφα με την διακόσμηση άλλα και την βέλτιστη λειτουργία της κλινικής.

Περισσότερα...

 

 PC CENTER: Συμμετέχουμε στη HORECA 2017


Link Lamia Star

Το πανόραμα των τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα της μηχανοργάνωσης μονάδων εστίασης και φιλοξενίας, ασύρματης παραγγελιοληψίας, POS συστημάτων και λογιστικών εφαρμογών, θα παρουσιαστεί στη HORECA 2017.

Σας προσκαλούμε στην 12η HORECA 2017, στις 10-13 Φεβρουαρίου 2017 να επισκεφθείτε το περίπτερο ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, HALL 1 / STAND C24. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τόσο εμάς, όσο και τα προγράμματά μας.

Η εταιρία PC CENTER με εξειδίκευση στην μηχανοργάνωση επιχειρήσεων θα σας παρουσιάσει και θα βρει μαζί σας τις βέλτιστες μηχανογραφικές λύσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας.
Η εταιρία PC CENTER είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Φθιώτιδος της εταιρίας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑσε ταμειακές μηχανές, συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων-POS.

Λαμία: Επιτυχημένη η συμμετοχή της PC Center Kostarelos στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Κοντά στους επαγγελματίες των εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων της Λαμίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής βρέθηκε η εταιρεία PC Center Kostarelos στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 19 Ιουνίου 2016.

Πόλο έλξης αποτέλεσε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της PC Center Kostarelosγια τους επισκέπτες, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, αλλά και για να μηχανογραφήσουν τη δική τους επιχείρηση με τις εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win.

Η PC Center Kostarelos, σαν εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megαsoft, διαθέτει και υποστηρίζει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας όπως: εμπορικές επιχειρήσεις, λογιστικά γραφεία, καταστήματα λιανικής (mini market, παντοπωλεία, περίπτερα κ.ά), αρτοζαχαροπλαστεία, κάβες, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις Auto-Moto (συνεργεία-ανταλλακτικά-εκθέσεις), αλλά και τον χώρο της εστίασης με ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας και παρακολούθησης του delivery.

Η εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής και δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες της!